Jeanine's (Photo)blog

Tuesday, March 29, 2005

Tijd genoeg?

Je zou zeggen dat ik nu genoeg tijd om van alles en nog wat te doen. Bijvoorbeeld bloggen. Dat valt toch tegen. Tussen de borstvoedingen door heb ik meestal 1,5 a 2 uur, maar dat wil niet zeggen dat ik dan mijn handen vrij heb. Zoon P. vindt het vaak niet leuk om alleen te slapen (hij is natuurlijk ook nog maar een paar weken oud, dus dat snap ik wel) maar wel bij mama op de arm of aan de borst. Ook bij papa, maar ja, dat is overdag wat lastig.

Ik moet natuurlijk ook eten af en toe, of een was doen, of stofzuigen, of boodschappen, of koken. En dat zijn nog de 'noodzakelijke' dingen. In een huis waar ook nog veel echte klussen liggen is het soms best frustrerend dat ik al moeite heb om aan de dagelijkse dingen toe te komen. Omdat ik soms ook wel even wil bijslapen...
Gelukkig gaat het steeds beter, ik krijg af en toe hulp, zoon P. gaat steeds meer wennen en ik word natuurlijk ook langzamerhand weer fitter. Officieel duurt het ontzwangeren 6 weken, dus nog ruim 2 weken te gaan (hoewel...?)