Jeanine's (Photo)blog

Friday, February 04, 2005

De voorbereiding

Over 4 weken precies ben ik uitgerekend. Volgens de 'kraamwijzer' (een handig boekwerk dat je van de kraamzorg krijgt) moet ik nu eigenlijk een tasje klaarhebben staan met spulletjes voor mezelf en de baby om mee te kunnen nemen naar het ziekenhuis.
Ik heb het nog niet klaar staan, maar vorige week heb ik al wel vast de allerkleinste kleertjes gestreken. Samen met L uitgezocht, dat vond ze wel heel spannend. Ook heb ik mijn kraampakket even doorgelopen om te kijken wat er eigenlijk ook al weer inzit... Een heleboel kraamverbanden, onder andere (dit zijn een soort mega-maandverbanden ;)).

Op www.babybox.nl kijk ik af en toe naar de zwangerschapskalender, hier kun je per week van de zwangerschap bekijken hoe het (gemiddeld) met je baby ervoor staat. Best leuk.

Ik probeer het weer eens opnieuw...

Vanaf vandaag ben ik met zwangerschapsverlof. Officieel dan, want ik heb nog wel een paar kleine klusjes liggen. Maar die doe ik lekker vanuit mijn luie stoel. Thuis dus, achter de pc. Vanochtend heb ik L. (mijn dochter) voor de derde ‘wendag’naar haar nieuwe kdv gebracht. Het gaat eigenlijk best goed dus ik laat haar met een gerust hart achter. Daarna even doorgereden naar de drukker in mijn nieuwe gemeente, om mappen met voorbeelden van geboortekaartjes op te halen. 4 Stuks in totaal, dat wordt nog een hele klus. Heb ik dit weekend weer wat te doen als P. aan het klussen is...